Sterrengids voor
16 tot en met
22 oktober

Benieuwd naar wat de sterren voor jou in petto hebben? Ontdek hieronder jouw wekelijkse horoscoop. Of je nu wilt weten wat de toekomst brengt in liefde, carrière, of gezondheid, lees bij jouw sterrenbeeld wat deze week voor jou in petto heeft. Laat de sterren je gids zijn en geniet van de kosmische inspiratie!

Waterman

Je krijgt deze week een kans om oude dromen nieuw leven in te blazen, Waterman. Iemand uit je netwerk biedt je een unieke mogelijkheid die je niet moet laten schieten. In de liefde kun je echter het gevoel krijgen dat je meer ruimte nodig hebt – communiceer dit duidelijk voordat het misverstanden veroorzaakt.

Stier

Je routine wordt deze week flink opgeschud, Stier. Een verandering op het thuisfront vraagt aanpassing, maar je zult ontdekken dat deze vernieuwing meer rust brengt dan verwacht. Wees open over je gevoelens, vooral met een familielid dat je steun nodig heeft.

Leeuw

Deze week draait om zelfreflectie, Leeuw. Iemand uit je verleden kan onverwachts terugkeren, wat oude wonden opent maar ook heling biedt. Op werkgebied ontdek je een nieuwe passie die je creativiteit aanwakkert en waar je mee aan de slag moet.

Schorpioen

Deze week ervaar je diepe inzichten, Schorpioen. Iets dat je lang hebt weggestopt komt eindelijk naar boven, waardoor je eindelijk kunt loslaten. Een financieel aanbod klinkt misschien te mooi om waar te zijn – wees voorzichtig en neem geen impulsieve beslissingen.

Vissen

Je emoties spelen deze week een grote rol, Vissen. Iets dat je diep geraakt heeft, moet worden verwerkt om verder te kunnen, vooral in je relaties. Je creativiteit bloeit op, wat je helpt om een persoonlijke uitdaging met een frisse blik aan te pakken.

Tweeling

Je communicatieve vaardigheden krijgen deze week een boost, Tweelingen. Een lang gesprek met een vriend of collega kan een misverstand uit de weg ruimen, wat ruimte schept voor nieuwe ideeën. In de liefde is het tijd om dieper te gaan en vragen te stellen die je tot nu toe vermeed.

Maagd

Je geduld wordt deze week op de proef gesteld, Maagd, vooral in een werkgerelateerde situatie die maar niet vooruit lijkt te gaan. Neem een stap terug om helderheid te krijgen, want een onverwachte wending biedt een betere oplossing. Romantisch gezien is het tijd om duidelijkheid te scheppen over je wensen.

Boogschutter

Je hebt behoefte aan avontuur, Boogschutter, en deze week biedt precies dat. Een spontane reis of onverwachte uitje brengt frisse energie in je leven en helpt je om een dilemma los te laten. Let wel op je financiën, want je neiging tot impulsiviteit kan je portemonnee schaden.

Ram

Deze week draait alles om doorbraken, Ram. Een onverwachte kans op werkgebied vraagt om snelle beslissingen, maar twijfel niet aan jezelf. In je privéleven kom je dichter bij iemand die je al een tijdje bewondert – durf de eerste stap te zetten.

Kreeft

Deze week voel je je extra beschermend over je dierbaren, Kreeft. Toch kan het zijn dat je ruimte moet geven om groei te stimuleren, vooral in relaties die je nauw aan het hart liggen. Financieel gezien komt er onverwacht goed nieuws waar je al een tijdje op hoopte.

Weegschaal

Relaties staan centraal deze week, Weegschaal, vooral eentje die al een tijdje in de lucht hangt. Je zult moeten beslissen of je verder wilt gaan of afstand nemen, maar vertrouw op je intuïtie. Een nieuw project of hobby trekt je aandacht en kan onverwacht veel voldoening geven.

Steenbok

Op professioneel vlak breek je deze week door een belangrijke barrière, Steenbok. Jouw vastberadenheid wordt beloond, maar pas op dat je niet te veel van jezelf vraagt. Thuis voel je de behoefte om je ruimte te reorganiseren – het creëren van rust kan wonderen doen voor je gemoedsrust.